Vad ska jag veta om dr oz dieten?

Dr Oz-kosten grundades av Dr. Mehmet Oz, chef för hjärt-kärlsjukhuset och kompletterande medicinprogram vid New York Presbyterian Hospital. Dr Oz är också författaren till boken Du på en diet. I denna bok uppmuntrar Dr. Oz dieters att fokusera på omskolning av sin kropp för att begära naturliga livsmedel och undvika de som är mycket bearbetade. Han gör detta genom att undervisa dieters att hålla fyra huvudpunkter i åtanke när man planerar sina måltider.

När du väljer mat för Dr Oz-kosten, leta efter mat som har mindre än fyra gram mättat fett och socker. Livsmedel som är höga i mättat fett höjer en persons kolesterolnivå. Detta inkluderar livsmedel som innehåller transfetter. Livsmedel som innehåller hög fruktos majssirap tenderar att ha mer än fyra gram socker. Enligt Dr Oz, den genomsnittliga personen äter 63 pounds av hög fruktos majssirap ett år, vilket ger 33 pounds kroppsfett.

Brunkorn, inklusive ris och bröd, är tillåtna på Dr Oz-kosten. Vita korn är förbjudna, eftersom de ökar blodsockernivåerna på grund av att de är berikade. Processen med berikande livsmedel inkluderar att ta bort alla naturliga vitaminer och mineraler och lägga till en liten mängd tillbaka. De enda vita livsmedel som tillåts på Dr Oz-kosten är blomkål, äggvitor och fisk.

Till skillnad från många andra dieter uppmuntrar Dr Oz-kosten upprepning när de äter. Äta samma mat varje dag tränar din kropp för att begära dem. Han rekommenderar att du väljer mat som du tycker är trevlig att äta och har råd att äta regelbundet. Dr Oz kräver att du äter en högprotein frukost varje dag för att förhindra intensiv efterfrågan på socker på eftermiddagen. Att äta samma sak till frukost varje dag gör det lättare att hålla fast vid din kost.

Att följa Dr Oz-kosten kräver att du äter ett mellanmål 20 minuter innan du äter en måltid. Om du gör det kommer du att hindra dig från att äta vid måltidstid och gör det mer sannolikt att du kommer att hålla fast vid din kost när du förbereder dina måltider. Mellanmålet måste vara ett hälsosamt fet mellanmål och innehåller företrädesvis omega-3-fettsyror, vilket hjälper till att förhindra begär.

Inte alla dieter är avsedda för alla. När du väljer en diet, välj en som du vet att du kan följa med. Dieten måste passa in i din livsstil utan att göra stora justeringar. Dr Oz-kosten är en mycket strikt diet men visar resultat. Det hjälper dig att fokusera, inte bara på viktminskning utan på att förbättra den allmänna hälsan.